Đề thi tiếng anh lớp 3 học kì 1 năm 2021

1. A. MaiB. NgaC. HiD. Hoa
2. A. howB. whatC. PeterD. who
3. A. myB. nameC. yourD. his
4. A. LindaB. meetC. TonyD. Peter
5. A. amB. isC. spellD. are

II. Chọn lời giải đúng.

Bạn đang xem: Đề thi tiếng anh lớp 3 học kì 1 năm 2021

1. How _________ you?

A. am

B. is

C. are

D. it

2. Good bye. ______ you later.

A. What

B. See

C. How

D. Are

3. __________. I am Linda

A. Hello

B. Good-bye

C. It

D. You

4. Good bye. See you __________.

A. later

B. late

C. How

D. Are

5. ___________ your name?

A. Hello

B. Good-bye

C. What

D. What’s

6. What’s _____? It’s a notebook.

A. he

B. she

C. that

D. dog

7. How are you?

A. I’m fine, thanks

B. yes, please

C. I’m nine years old

8. How …………are you?

A. year

B. old

C. do

D. name

9. Hi. My name ……Nam.

A. is

B. are

C. am

D. and

10.How are….?

A. your

B. you

C. she

D. he

III. Read and match.

1. HelloA. are you?
2. Hi,B. thanks.
3. HowC. I’m Nam
4. I’m fine,D. lớn meet you.
5. NiceE. Mai. I’m Quan.

IV. Reorder the word to make complete sentences.

1. Am/hello/Trang/I

…………………………………………………………………………………

2. You/ meet/ nice/ to

…………………………………………………………………………………

3. Thanks/ fine/ I’m

…………………………………………………………………………………

4. You/ how/ are/ ?/

……………………………………………………………………………………

5. Name/ my/ Phong/ is

……………………………………………………………………………..

V. Read and tichồng True or False.

Hello. My name is Nam. I’m eight years old. I’m in class 3A. I am a pupil at Nguyen Trai primaryschool. This is my best friend Mai. She is eight years old too. They are Peter & Lindomain authority. Peter isseven & Linda is nine. They’re my friover too.

1. Nam is eight years old.

2. His best friend is Linda.

3. Lindomain authority is ten years old.

4. Peter is nine years old

5. Peter and Linda are Nam’s friend

Đáp ánđề thi học tập kì 1 giờ đồng hồ Anh lớp 3

I. Tìm trường đoản cú không giống loại

1 – C; 2 – C; 3 – B; 4 – B; 5 – C

II. Chọn đáp án đúng.

1 – C; 2 – B; 3 – A; 4 – A; 5 – D; 6 – C; 7 – A; 8 – B; 9 – A; 10 – B

III. Read and match.

1 – E; 2 – C; 3 – A; 4 – B; 5 – D

IV. Reorder the word to lớn make complete sentences.

1 – Hello, I am Trang.

2 – Nice to lớn meet you.

3 – I’m fine, thanks.

4 – How are you?

5 – My name is Phong.

V. Read & tick True or False.

1 – T; 2 – F; 3 – F; 4 – F; 5 – T

Đề thi cuối kì 1 lớp 3 môn giờ Anh

I.Chọn từ bỏ khác loại

1.nameshehethey
2.classroomlibraryitbook
3.smallIt’sbignew
4.bookthatpenpencil
5.myyourbrotherhis

II. Chọn câu trả lời đúng

1. How _________ you?

A. am

B. is

C. are

D. It

2. Good bye. _________ you later.

A. What

B. See

C. How

D. Are

3……….. it a pen?

A. is

B. See

C. am

D. bye

4. It is ___________ table.

A. is

B. a

C. an

D. you

5. __________. I am Linda

A. Hello

B. Good-bye

C. It

D. You

6. How _________ she?

A. am

B. is

C. are

D. It

7. Hello. Nice to lớn ______ you.

A. What

B. See

C. How

D. Are

8. It ________ a dog.

A. is

B. See

C. am

D. bye

9. It is ___________ táo Apple.

A. is

B. a

C. an

D. you

10. __________. I am Lindomain authority.

A. Hello

B. Good-bye

C. It

D. You

III. Sắp xếp đều từ bỏ tiếp sau đây thành câu hoàn chỉnh.

1. name’s / Li Li/ my.

…………………………………

2. I’m/ thank/ you/ fine.

…………………., ……………

3. your/ please/ book/ open.

…………………………………

4. in/ may/ out/ I/ ?

…………………………………

5. this/ school/ my/ is.

…………………………………

Đáp ánĐề thi học tập kì 1 lớp 3 môn giờ đồng hồ Anh

I.Chọn từ bỏ không giống loại

1. name 2. it 3. It’s 4. that 5. brother

II. Chọn giải đáp đúng

1. C 2. B 3. A 4. B 5. A 6. B 7. B 8. A 9. C 10. A

III. Sắp xếp rất nhiều từ dưới đây thành câu hoàn hảo.

1. My name is Li Li.

2. I’m fine, thank you.

3. mở cửa your book, please.

4. May I go out?

5. This is my school?

Đề thi môn Tiếng Anh 3 học kì 1năm học tập 2014 – 2015

I. Khoanh tròn chữ cái a, b hoặc c trước câu trả lời đúng duy nhất. (4 điểm)

1. Hello, My ………. is Lindomain authority.

a. name b. is c. I am

2. What is ………name?

a. name b. my c. your

3. Nó là cây viết chì.

a. It’s a pen. b. It’s a pencil. c. It’s a rubber.

4. How vày you ……. your name?

a. what b. is c. spell

5. ……… this a library? – Yes, it is.

a. Is b. who c. What

6. What is this?

a. It’s a book. b. It’s a computer. c. It’s a ruler.

7. Is this a school bag?

a. No. b. Yes, it is. c. it is not

8. Queen priryma soochl.

a. Queen primary school b. Primary Queen c. school Queen

II. Thêm vào một chữ cái nhằm tạo nên thành một từ hoàn chỉnh: (1 điểm)

a. comp_ter b. Li_rary

c. _encil d. fr_end

III. Nối phần lớn từ bỏ Tiếng Việt sinh sống cột A cân xứng cùng với mọi từ bỏ Tiếng anh ngơi nghỉ cột B (2 điểm).

AB
1) cây viết mựca/ apple
2) quả táob/ pencil
3) cây viết chìc/ pen
4) thứ chuốt viết chìd/ School bag
5) mẫu cặpe/ rubber
6) cây thước kẻf/ book
7) cục tẩyg/ Pencil sharpener
8) quyển sáchh/ ruler

IV. Sắp xếp những từ thành câu hoàn chỉnh. (2 điểm)

1. fine./ Thank/ I/ you/ am.

=> …………………………………..

2. do/ spell/ name/ how/ your/ you?

=> …………………………………….

3. Mai/ am/ I/ .

=> …………………………………….

4. are/ How/ you /?

=> …………………………………….

V. Trả lời câu hỏi: (1điểm)

1. What’s your name?

……………………………………..

2. How are you?

……………………………………..

Đáp án Đề thi học tập kì 1 môn giờ đồng hồ Anh 3năm 2014 – 2015

I. Khoanh tròn chữ cái a, b hoặc c trước câu vấn đáp đúng nhất. (4 điểm) Mỗi câu đúng 0,5đ.

1a 2c 3b 4c 5a 6c 7b 8a

II. Thêm vào một vần âm nhằm chế tác thành một trường đoản cú hoàn chỉnh: (1điểm) Mỗi câu đúng 0,25đ.

a. computer b. Library

c. pencil d. friend

III. Nối phần đông từ bỏ Tiếng việt ngơi nghỉ cột A phù hợp cùng với đông đảo tự Tiếng anh làm việc cột B (2 điểm) Mỗi câu đúng 0,25đ.

1- c 2- a 3- b 4- g 5- d 6-h 7- e 8- f

IV. Sắp xếp thành câu hoàn chỉnh. (2 điểm) Mỗi câu đúng 0,5đ.

1. I am fine. Thank you.

2. How do you spell your name?

3. I am Mai.

4. How are you?

V. Trả lời câu hỏi: (1điểm) Mỗi câu đúng 0,5đ.

1. My name is + name.

2. I am fine.

Đề thi học kì 1 lớp 3 môn giờ đồng hồ Anhsố 1

I. Chọn tự khác các loại.

1. OneBookEraserMap
2. CircleStarWastebasketDiamond
3. YellowPurpleRulerOrange
4. DeskChairGlobeRed
5. CrayonBoardFinePoster
6. FineGreenGreatOk

II. Chọn câu trả lời đúng trong những ngoặc, tiếp đến viết vào địa điểm trống.

1. Is it a yellow pencil? Yes, it ____________. (is / isn’t)

2. _________ your hand down. (Raise/ Put)

3. _________ your desk. (Touch/ Close)

4. ________ up your pencil. (Put/ Pick)

5. Hello! _________ name is John. (I / My)

III. Sắp xếp đều trường đoản cú sau đây thành câu trả chỉnh

1. is/ this/ what/ ?

………………………………………………..…

2. cat/ it/ a/ is.

…………………………………………..

3. a/ bag/ is/ this/ ?

…………………………………………

4. Yes,/ is/ it.

…………………………………………..

5. name/ your/ what/ is/ ?

……………………………………………..

6. is/ name/ Thuy/ my.

……………………………………………..

7. book/ a/ this/ is.

…………………………………………….

8. is/ an/ eraser/ this/ ?

_ No,/ isn’t/ it. It/ a/ is/ ruler.

Đáp ánĐề thi học tập kì 1 lớp 3 môn giờ đồng hồ Anhsố 1

I. 1. One; 2. Wastebasket; 3. Ruler; 4. Red; 5. Fine; 6. Green;

II.1. Is; 2. Put; 3. Touch; 4. Pick; 5. My

III.1. What is this?

2. It is a cat.

3. Is this a bag?

4. Yes, it is.

5. What is your name?

6. My name is Thuy.

7. This is a book.

8. Is this an eraser?

– No, it isn’t. It is a ruler

Đề thi giờ đồng hồ Anh lớp 3 học tập kì 1số 2

I. Find the odd one out.

1. A. howB. whatC. Peter
2. A. myB. nameC. your
3. A. LindaB. meetC. Tony
4. A. amB. isC. spell
5. A. howB. helloC. hi

II. Reorder the words to lớn make correct sentences.

1. my/ is/ name/ Nam./

2. your/ what/ name/ is/ ?/

3. later/ you/ Bye./ see/.

4. you/ are/ how/ ?/

5. am/ I / fine/ you/ thank/,/./

6. do/ how/ spell/ name/ your/ ?/

7. O-/ P-/ H-/ N-/ G-/.

8. am/ I / in/ 3D/ class/./

III. Match the sentence In column A with the correct response in column B.

AB
1. What’s your name?A. Bye. See you later.
2. How are you?B. My name is Nga.
3. Goodbye.C. I’m fine, thank you.
4. Hello, I am Linda.D. Nice lớn meet you, too.
5. Nice khổng lồ meet you.E. Hi. I’m Quan.
6. How vì you spell Tony?F. T-O-N-Y
Your answer:
1. _________ 2. _________ 3. _________4. _________ 5. _________ 6. _________

Đáp ánĐề thi giờ Anh lớp 3 học kì 1số 2

I. 1. Peter; 2. name; 3. meet; 4. spell; 5. how

II. 1. My name is Nam.

2. What is your name?

3. Bye, See you later.

4. How are you?

5. I am fine. Thank you.

Xem thêm: Ý Nghĩa Nhẫn Đá Ruby Đỏ Ruby (Hồng Ngọc)? Nhẫn Ruby Nam

6. How bởi you spell your name?

7. P-H-O-N-G

8. I am in class 3 chiều.

III. 1. B; 2. C; 3. A; 4. E; 5. D; 6. F;

Đề thi giờ Anh học kì 1 lớp 3số 3

I. Reorder the letters to have the correct word then rewrite it.

WRONG WORDCORRECT WORD
1. HLOSCO
2. RIBAYRL
3. AEMN
4. PELSL
5. THWA
6. ASSCL
7. AETK
8. ODG

II. Put the words in the correct order khổng lồ make correct sentence.

1. is/ my/ This/ frikết thúc./ new/

2. are/ How/ Linda?/ you,/

3. is/ my/ This/ Miss Hien./ teacher,/

4. spell/ do/ name?/ you/ How/ your/

III. Complete the sentence.

1. Is your school new? – _________ , it is.

2. Is your classroom large? – No, _________.

3. This _________ my school.

4. The thể hình _________ old.

Đáp ánĐề thi giờ đồng hồ Anh học tập kì 1 lớp 3số 3

I. 1. School; 2. Library; 3. name; 4. spell; 5. what; 6. class; 7. take; 8. dog;

II. 1. This is my new frikết thúc.

2. How are you, Linda?

3. This is my teacher, Miss Hien.

4. How vị you spell your name?

III. 1. Yes; 2. it isn’t/ it is not.; 3. is ;4. is

Sở đề thi học tập kì 1 môn Tiếng Anh lớp 3 chương trình mới

Đề thi học tập kì 1 lớp 3 môn giờ đồng hồ Anh số 1

I. Chọn từ khác nhiều loại.

1. OneBookEraserMap
2. CircleStarWastebasketDiamond
3. YellowPurpleRulerOrange
4. DeskChairGlobeRed
5. CrayonBoardFinePoster
6. FineGreenGreatOk

II. Chọn câu trả lời đúng trong những ngoặc, tiếp đến viết vào khu vực trống.

1. Is it a yellow pencil? Yes, it ____________. (is / isn’t)

2. _________ your h& down. (Raise/ Put)

3. _________ your desk. (Touch/ Close)

4. ________ up your pencil. (Put/ Pick)

5. Hello! _________ name is John. (I / My)

III. Sắp xếp hồ hết từ bỏ sau đây thành câu hoàn chỉnh

1. is/ this/ what/ ?

………………………………………………..…

2. cat/ it/ a/ is.

…………………………………………..

3. a/ bag/ is/ this/ ?

…………………………………………

4. Yes,/ is/ it.

…………………………………………..

5. name/ your/ what/ is/ ?

……………………………………………..

6. is/ name/ Thuy/ my.

……………………………………………..

7. book/ a/ this/ is.

…………………………………………….

8. is/ an/ eraser/ this/ ?

_ No,/ isn’t/ it. It/ a/ is/ ruler.

…………………………………………

Đáp án Đề thi học kì 1 lớp 3 môn giờ Anh số 1

I. 1. One; 2. Wastebasket; 3. Ruler; 4. Red; 5. Fine; 6. Green;

II.1. Is; 2. Put; 3. Touch; 4. Pick; 5. My

III.1. What is this?

2. It is a cát.

3. Is this a bag?

4. Yes, it is.

5. What is your name?

6. My name is Thuy.

7. This is a book.

8. Is this an eraser?

– No, it isn’t. It is a ruler

Đề thi giờ đồng hồ Anh lớp 3 học tập kì 1 số 2

I. Find the odd one out.

1. A. howB. whatC. Peter
2. A. myB. nameC. your
3. A. LindaB. meetC. Tony
4. A. amB. isC. spell
5. A. howB. helloC. hi

II. Reorder the words to lớn make correct sentences.

1. my/ is/ name/ Nam./

2. your/ what/ name/ is/ ?/

3. later/ you/ Bye./ see/.

4. you/ are/ how/ ?/

5. am/ I / fine/ you/ thank/,/./

6. do/ how/ spell/ name/ your/ ?/

7. O-/ P-/ H-/ N-/ G-/.

8. am/ I / in/ 3D/ class/./

III. Match the sentence In column A with the correct response in column B.

AB
1. What’s your name?A. Bye. See you later.
2. How are you?B. My name is Nga.
3. Goodbye.C. I’m fine, thank you.
4. Hello, I am Lindomain authority.D. Nice to meet you, too.
5. Nice to lớn meet you.E. Hi. I’m Quan.
6. How do you spell Tony?F. T-O-N-Y
Your answer:
1. _________ 2. _________ 3. _________4. _________ 5. _________ 6. _________
Đáp án Đề thi giờ đồng hồ Anh lớp 3 học tập kì 1 số 2

I. 1. Peter; 2. name; 3. meet; 4. spell; 5. how

II. 1. My name is Nam.

2. What is your name?

3. Bye, See you later.

4. How are you?

5. I am fine. Thank you.

6. How vày you spell your name?

7. P-H-O-N-G

8. I am in class 3 chiều.

III. 1. B; 2. C; 3. A; 4. E; 5. D; 6. F;

Đề thi giờ Anh học kì 1 lớp 3 số 3

I. Reorder the letters to have sầu the correct word then rewrite it.

WRONG WORDCORRECT WORD
1. HLOSCO
2. RIBAYRL
3. AEMN
4. PELSL
5. THWA
6. ASSCL
7. AETK
8. ODG

II. Put the words in the correct order khổng lồ make correct sentence.

1. is/ my/ This/ frikết thúc./ new/

2. are/ How/ Linda?/ you,/

3. is/ my/ This/ Miss Hien./ teacher,/

4. spell/ do/ name?/ you/ How/ your/

III. Complete the sentence.

1. Is your school new? – _________ , it is.

2. Is your classroom large? – No, _________.

3. This _________ my school.

4. The thể hình _________ old.

Đáp án Đề thi giờ đồng hồ Anh học tập kì 1 lớp 3 số 3

I. 1. School; 2. Library; 3. name; 4. spell; 5. what; 6. class; 7. take; 8. dog;

II. 1. This is my new frikết thúc.

2. How are you, Linda?

3. This is my teacher, Miss Hien.

4. How bởi vì you spell your name?

III. 1. Yes; 2. it isn’t/ it is not.; 3. is ;4. is

Đề chất vấn học tập kì 1 lớp 3 môn Tiếng Anh

A. LISTENING.

Part 1: Listen and match.

Ví dụ: 0 → B

*

Part 2: Listen và number.

*
*

B. READING AND WRITING

Part 1: Look & circle the best answer.

*

Part 2: Look and fill in the blank with the correct letters, using the given letters below.

*

Part 3: Re-order the words to make the sentences.

1. your / Cthua trận / , please. / book

→…………………………………………………….

2. her / What / name ? / is

→…………………………………………………….

3. you / much. / Thank / very

→…………………………………………………….

4. bởi / How / spell / you/ name? / your

→…………………………………………………….

Part 4: Look và choose the best answer.

Ví dụ: .

*

0. I play_________

A. basketball

B. badminton

C. chess

1. These are my_________________

*

A. notebooks

B. pencil cases

C. rulers

2. I play ____________________

*

A. table tennis

B. football

C. chess

3. Do you like____________?

*

A. hide-and-seek

B. skating

C. skipping

4. I’m_________________ years old.

*

A. ten

B. eight

C. six

Part 5: Match each question with a suitable answer.

AKết quảB
1. How are you?a. My name is Peter
2. What’s your name?b. I’m eight years old.
3. How old are you?c. I play chess
4. What bởi vì you vì chưng at break time?d. I’m fine. thank you.

Part 6: Read và complete the paragraph with the suitable word.

nine – name – school – is

Hello. My (1)_____________ is Nga. I’m (2)______________years old. I’m in class 3A. This is my (3)_____________. It’s big. It has ten classrooms, a thể hình, a library và a computer room. It (4) _____________ very beautiful.

Đáp án đề thi

A. Listening

Part 1: Listen and draw the lines.

Key:

1. A

2. D

3. E

4. C

Part 2: Listen and number.

1. b

2. a

3. d

4. c

B. Reading & writing

Part 1: Look và circle the best answer.

1. pen

2. library

3. football

4. nine

Part 2 : Look and fill in the blank with the correct letters, using the given letters below.

1. Close your book, please.

2. What is her name?.

3. Thank you very much.

4. How vày you spell your name?

Part 3: Re-order the words to make the sentences.

1. Openyour book, please!

2. These are my pencils.

3. My school is big.

4. I lượt thích badminton.

Part 4: Look và choose the best answer.

1. B

2. A

3. C

4. B

Part 5: Match each question with a suitable answer.

1. E

2. A

3. B

4. D

Part 6: Read and complete the paragraph with the suitable word.

1. name

2. nine

3. school

4. is

Đề chất vấn học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 3

ĐỀ SỐ 1

I. Khoanh tròn vần âm a, b hoặc c trước câu vấn đáp đúng tuyệt nhất. (4 điểm)

1. Hello, My ………. is Lindomain authority.

a. name b. is c. I am

2. What is ………name?

a. name b. my c. your

3. Nó là cây viết chì.

a. It’s a pen. b. It’s a pencil. c. It’s a rubber.

4. How vì you ……. your name?

a. what b. is c. spell

5. ……… this a library? – Yes, it is.

a. Is b. who c. What

6.What is this?

a. It’s a book. b. It’s a computer. c. It’s a ruler.

7. Is this a school bag?

a. No. b. Yes, it is. c. it is not

8. Queen priryma soochl.

a. Queen primary school b. Primary Queen c. school Queen

II. Thêm vào một trong những chữ cái nhằm sản xuất thành một tự hoàn chỉnh: (1 điểm)

a. comp_ter b. Li_rary

c. _encil d. fr_end

III. Nối phần đông tự Tiếng Việt nghỉ ngơi cột A phù hợp với đều từ bỏ Tiếng anh ở cột B (2 điểm).

AB
1) cây viết mựca/ apple
2) quả táob/ pencil
3) cây viết chìc/ pen
4) trang bị chuốt viết chìd/ School bag
5) loại cặpe/ rubber
6) cây thước kẻf/ book
7) cục tẩyg/ Pencil sharpener
8) quyển sáchh/ ruler

IV. Sắp xếp các từ thành câu hoàn chỉnh. (2 điểm)

1. fine. /Thank / I / you / am.

=> …………………………………..

2. do/ spell / name / how / your / you?

=> …………………………………….

3. Mai / am / I / .

=> …………………………………….

4. are / How / you /?

=> …………………………………….

V. Trả lời câu hỏi: (1điểm)

1. What’s your name?

……………………………………..

2. How are you?

……………………………………..

Đáp án:

I. Khoanh tròn vần âm a, b hoặc c trước câu vấn đáp đúng nhất. (4 điểm)

Mỗi câu đúng 0,5đ.

1a 2c 3b 4c 5a 6c 7b 8a

II. Thêm vào trong 1 chữ cái nhằm tạo thành thành một từ hoàn chỉnh: (1điểm)

Mỗi câu đúng 0,25đ.

computer b. Library

pencil d. friend

III. Nối đều trường đoản cú Tiếng việt làm việc cột A cân xứng cùng với phần đông từ bỏ Tiếng anh ở cột B (2 điểm)